#WARM BAD

#WARM BAD

Geplaatst op: 24 april 2017

Vandaag is het dan zover: ik ga naar de kliniek. Ik heb vandaag een aantal andere MS-patiënten ontmoet en de beroemde dr. Fedorenko en Anastasia!

En inderdaad... iedereen hier is zo positief en vrolijk. Een fijn onthaal in dit "warme bad".

Sociale media is zo gek nog niet... De afgelopen maanden is er al veel contact geweest met elkaar, maar als je iedereen "live" ziet is het zo onwerkelijk... maar zo fijn dat je slechts een half woord nodig hebt.

Toen we elkaar op de gang ontmoetten werd het een gezellige boel... Kletsen en lachen met elkaar en dr. Fedorenko kwam er met een "big smile" bij staan. Wat een sfeer; Love it !!

's Avonds hebben we een privé-rondleiding door Moskou gehad van taxi-chauffeur Alexey. Megan en Doug sloten ook aan.

Wauw, Moskou is een prachtige stad !! We hebben een typisch Russisch gerecht gegeten en veel geleerd over de Russische geschiedenis. Op het rode plein begon het te sneeuwen... Het leverde hele bijzondere, maar prachtige plaatjes op dankzij Williams nieuwe telefoon (weliswaar een goedkope uitvoering, maar iedereen was jaloers !!).

Onderstaande foto die William heeft gemaakt geeft mijn gevoel heel goed weer: "Oké, daar zijn we dan, in Moskou; Het lijkt zo onwerkelijk allemaal... Er staat iets groots te gebeuren..."Rode Plein Wolken

Na afloop van de tour door Moskou werden we naar de kliniek gebracht. Ik was erg moe, maar desondanks heb ik de eerste nacht niet zo goed geslapen...


Dinsdag een hele drukke dag met allerlei onderzoeken; MRI-scan, röntgen, echo's, ECG, longtest, bloed-, urine- en een DNA-onderzoek.

Woensdag een gesprek met dr. Fedorenko.

Knipsel Kamer Federenko

Sponsoren

Onderstaande bedrijven hebben minimaal €500,- bijgedragen om ons dichter bij ons doel te brengen. Hartelijk dank hiervoor.


Vrienden van Heidi's Perspectief