Acties


Hieronder een overzicht van de actuele acties die door enthousiaste ambassadeurs zijn georganiseerd.


________________________________

Vrijdag 16 juni 2017 ten bate van Stichting Heidi's Perspectief

Kersenpop Uden
Kersenpop Uden, voor Uden, door Uden en met Uden.

Zoals ieder jaar weer in het bevrijdingspark, weer gratis en weer drie dagen genieten van lokale artiesten die verdeeld over 2 podia een geweldige programma bieden om, jawel hoor, nog meer te genieten. 

We trappen af met 'Gewoon Ujes' op vrijdag 16 juni. Op deze vrijdag proberen we zo veel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting Heidi's Perspectief. Hoe wij dit doen?

Gewoon door zo veel mogelijk te GENIETEN !!! 

Zoals Heidi zou zeggen:

Het leven is net een feestje maar je moet zelf de slingers ophangen ...

Coverband Ruizzz speelt op deze vrijdag een benefiet concert voor deze geweldige stichting en jij kunt ook helpen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is komen genieten op het festival. Makkelijker kunnen we het niet maken.


Ben jij erbij op vrijdag 16 juni ?

Ruizzz
Adres: Bevrijdingspark Violierstraat in Uden


___________________________________

Hike for Heidi

Op woensdag 31 mei (Wereld MS dag) en donderdag 1 juni gaat Theo Houwen van Driscoll's met zijn managementteam 2 dagen "hiken" in Italië ten bate van Stichting Heidi's Perspectief. Theo heeft een internationale sponsoring gekoppeld aan zijn initiatief.Knipsel Driscolls

PLASTIC DOPPEN VERZAMELEN

Plastic Doppen Jumbo

Draai kunststof doppen van frisdrank/petflessen af voordat je de flessen naar de emballage brengt. Bewaar deze voor Stichting Heidi's Perspectief en stuur een e-mail naar Mike, zodat ze op afspraak naar één centraal verzamelpunt kunnen worden gebracht. Andere plasticdoppen verzamelen mag, mits in aparte zakken. Deze moeten worden getest voor ze mogelijk geld op brengen. Eisen: schoon, geen folie of papier in de dop. 

Plastic Doppen

Data waarop de in gezamelde doppen centraal ingeleverd kunnen worden bij Mike volgen z.s.m. 

Met dank aan Plastic Recycling Company te SchijndelVrijdag 21 april 2017 sponsorloop tijdens de koningsspelen

De cheque-uitreiking vond plaats op maandag 12 juni; Een geweldige opbrengst van € 1991,23 voor Stichting Heidi's Perspectief !!! Wauw !!!

Ebc Icarus Logo Telefoon Sandra 1 29

Tijdens de Koningsspelen van vrijdag 21 april werd bij EBC Icarus een sponsorloop gehouden door alle kinderen van De Kring en De Beemd. De opbrengst is voor MS Kidsweb én Stichting Heidi’s Perspectief.

Mooi Schijndel Krant

Sponsorloop MOOI Schijndel krant

__________________________Niet meer actueel:
Banner Paaspop Rondleiding

ALTIJD AL BENIEUWD GEWEEST HOE HET ACHTER DE SCHERMEN VAN HET PAASPOPFESTIVAL ER AAN TOE GAAT?

Schrijf je dan in voor een exclusieve en uitgebreide rondleiding door de, voor de reguliere Paaspopganger, onontgonnen krochten van het festivalterrein. Terwijl de opbouw nog in volle gang zal zijn, krijg je een interesante inkijk en mooie verhalen uit heden en verleden aangeboden over de bouw, de techniek en het logistieke reilen en zeilen van dit prachtige festival. Deze toer wordt door het Paaspopteam speciaal aangeboden aan Stichting Heidi's Perspectief  (een stichting die in het leven is geroepen om Heidi Lammers, een jonge vrouw met MS, te helpen om haar dure buitenlandse behandeling te kunnen bekostigen). De gehele opbrengst gaat dan ook naar deze stichting. Dit is, naast het unieke karakter van deze rondleiding, nog een extra goede reden om dit mee te maken!

De ‘Paaspop Behind The Scenes Tour’ wordt gehouden op woensdag 12 april en start en eindigt in de naast het terrein liggende bar ‘t Kiske. Daar is het om 19.30 uur verzamelen waarna de toer rond 20.00 uur aanvangt. Na de 1,5-uur durende rondleiding is er natuurlijk ook nog tijd om gezellig wat consumpties te nuttigen in ’t Kiske.

Wees er snel bij: er zijn maar een beperkt aantal inschrijvingen mogelijk!!


Bestel HIER je tickets !!!!

Zaterdagavond 18 maart 2017 De enige echte 80's Verantwoord Benefietparty


80S Verantwoord Benefietparty

Het was een avond voor in de boeken! Wat een geweldige sfeer! Met heerlijke eighties klassiekers van 80's Verantwoord en met als kers op de taart "FAITH" a tribute to George Michael. Een avond vol van warme vriendschap met een lach en een traan, waarop gezellig meegezongen en gedanst werd. Dank allemaal voor een onvergetelijke avond! 


Mijn video-boodschap voorafgaand aan dit fantastische 80's feest.

Knipsel

Foto's: Wendy van LijsselCarnaval 2017 !! Oeteldonk emblemen

Oeteldonk Embleem

Deze echte Oeteldonkse emblemen werden op zaterdag 11 en 18 februari verkocht in Den Bosch (zie flyer). Hiervoor is een officiële vergunning afgegeven door gemeente Den Bosch ! "Oeteldonk heet 'n grôôt hart!": Ze zijn ALLEMAAL VERKOCHT !!! Een opbrengst van € 2300,- Weer een topactie !!! 

#TROTS
Emblemen Den Bosch 1

zaterdag 11 februari 2017 MTB tocht

Knipsel Mtb

Ondanks de sneeuw heeft deze geweldige club sportievelingen € 300,- bij elkaar getrapt.


Vrijdag 10 februari 2017

Heidi's Perspectief in concert

Heidis Perspectief In Concert
Collage Facebook 2

Wat een geweldige avond !! Eindelijk hebben William en Femke samen opgetreden met hun koren. Wat hebben No Kidding en The Key prachtig gezongen. Afgesloten met een ontroerend duet van William en Femke ("because my legs don't work like they used to before"....). Ik ben dankbaar voor een fantastische opbrengst van € 907,- (entree en liedjesveiling).

Geen woorden voor...Donderdag 9 februari eten bij 't Pumpke in Nistelrode

Donderdag heeft het diner plaatsgevonden bij 't Pumpke in Nistelrode. Het was volle bak en Aty en Miriam hebben echt heerlijk gekookt !! En weer een opbrengst van maar liefst € 825,- !!! Bedankt voor deze culinaire bijdrage aan mijn toekomstperspectief.

Knipsel Pumpke

11 januari 2017 MOOIBernhezer krant

Knipsel Pumpke NistlrodeJANUARI 2017 Lege flessenbonnen bij PLUS Schijndel

(denk ook aan onze plastic doppenactie; Wil je ze van de frisdrankflessen afdraaien en ze voor ons bewaren?). "2 vliegen in één klap"

Plus Supermarkten Team Lege Flessen Jochem

In de maand januari 2017 staat onze bak bij de emballage voor lege flessen bij PLUS Eijkemans in Schijndel!zaterdag 28 januari 2017 PUBQUIZ !!!

Afbeelding Link Knipsel Pubquiz

Op zaterdag 28 januari 2017 van 20.30 - 23.00 uur werd een Pubquiz met perspectief georganiseerd. Onze speciale dank gaat uit naar Pubquiz Brabant en de vele vrijwilligers die hebben gezorgd voor een geweldige totaalopbrengst van € 2750,- . Na de pubquiz hebben we genoten van een geweldige afterparty met DJ Madmixmustang.

HET WAS EEN TOPAVOND !!!
Zondag 29 januari 2017

PROFESSIONELE FOTOSESSIE van Look at me fotografie (Danna Seuntjens)

Danna Seuntjens
Danna Seuntjens heeft een hele dag gefotografeerd in de Koekbouw in Veghel. Het resultaat: Een super-opbrengst van € 780,- !!!

#DANKBAAR
vrijdag 20 januari 2017 Benefietdiner Brownies & downieS Veghel

Promofilm Brownies En Downies

Op vrijdag 20 organiseerde Brownies & downieS Veghel een benefietdiner ten behoeve van Stichting Heidi's Perspectief. Een daverend succes !! Een heel groot gedeelte van de opbrengst gaat naar Heidi's Perspectief.

Met dank aan:

Knipsel Benefietdinerzaterdag 21 januari 2017 SCHILDERWORKSHOP

"Sterren op het doek"

Knipsel Schilderworkshop

€ 330,-  !!!!

Een fantastische opbrengst van de schilderworkshop verzorgd door Corina & Yvonne. Echt te gek dat jullie je passie en talent voor mij hebben ingezet, zodat ik weer dichter bij mijn doel ben. Bij jullie volgende workshop ben ik er graag bij. xZondag 8 januari 2017 in Glazen Boerderij

Yoga sessie en VIPS Facebookveiling en Verkoop voor Heidi's Perspectief.

Brabants Dagblad 19 december 2016

Logo Personal Flow Vips Voor Heidi Vips Groepsfoto

's Ochtends gestart met een yoga sessie bij Personal Flow en aansluitend een Veiling en Verkoopmiddag georganiseerd door VIPS (Vrouwen Inspiratie Punt Schijndel).

Dit fantastische evenement heeft € 5000,- opgeleverd !!!
December 2016 Wensballonnenactie tijdens vuurwerkverkoop (Wiek de Laat)

Wiekdelaat

Opbrengst van maar liefst € 300,- van verkoop van wensballonnen voor Stichting Heidi's Perspectief. Dank je wel voor deze mooie actie!dinsdag 20 december 2016 KERSTMARKT op basisschool de Heijcant

Kerstmarkt Heijcant Heijcant Kerstmarkt

Een fantastische opbrengst van maar liefst € 1986,55 !!! Wij zijn trots op alle kinderen, leerkrachten en ouders van basisschool Talent en de Heijcant.CITROENCAKE

Collage Cake Aty

Een groot succes van onze keukenprinses. Heel Nistelrode (en omgeving) heeft van deze heerlijke cake genoten. Deze actie heeft € 469,- opgeleverd !! Dank je wel Aty, maar ook Fam van Stiphout, Heerkens groente en fruit en JUMBO Nistelrode voor sponsoring van de ingrediënten.VERSE WORSTENBROODJES !!

Met speciale dank aan (Betty) Christel de Laat


Wat een succes !!! Deze heerlijke actie heeft Stichting Heidi's Perspectief € 4000,- opgeleverd. Wij bedanken alle vrijwilligers, bakkerij van Doorn en in het bijzonder Slagerij van Vught voor het sponsoren van de ingrediënten.Van 11 t/m 17 december 2016 COLLECTEREN in Schijndel

Collecteren

Van 11 december tot en met 17 december is er gecollecteerd in de Gemeente Schijndel.

Opbrengst € 500,- !!! Met dank aan de enthousiaste vrijwilligers en de vele gulle inwoners van Schijndel.CADEAUTJES INPAKKEN

Kadootjes Inpakken

#Vrijwilligers hebben cadeautjes ingepakt bij de Hema in Eindhoven! Weer een mooie opbrengst van €181,-ZWARTE PIETEN

Zwarte Pietenactie

Wauw, wat een leuke actie !!!

Lize, Inge, Femke en Jans hebben € 205,- opgehaald met deze zwarte pietenactie. Kleine kinderen hebben genoten van deze vrolijke pieten en wij zijn dankbaar voor deze opbrengst.Zaterdag 3 december 2016 UILENSHOW

Tuincentrum Schel

Op de foto met een uil... Opbrengst van € 167,- voor de spontane actie van tuincentrum en hoveniersbedrijf Schel. Hartelijk dank hiervoor !!
KROLLENLOOP

Collage Krollenloop

Krollenloop Veghel Zondag 6 november 2016 

Het was een topdag !! Mede dankzij Kylo Brus is er ruim € 400,- gedoneerd !!Sponsoren

Onderstaande bedrijven hebben minimaal €500,- bijgedragen om ons dichter bij ons doel te brengen. Hartelijk dank hiervoor.


Vrienden van Heidi's Perspectief