#VALLENENWEEROPSTAAN

#VALLENENWEEROPSTAAN

Geplaatst op: 16 augustus 2017

100 dagen post HSCT !!


Net als bij een baby moet alles helemaal opgebouwd worden. Zowel mijn immuunsysteem als mijn beweegpatroon. Eerder vertelde ik al dat ik wel degelijk verschil merk ten opzichte van vóór de HSCT behandeling. Bewegen gaat wat makkelijker en hoe blij kun je zijn om zelf de was aan de droogmolen te hangen, zonder uit balans te raken en achterover te vallen…


Een kinderhand is snel gevuld ha, ha ;-)


Ik loop in en rond huis vaker “los”… Schattig hè? Ook met bijvoorbeeld 2 schaaltjes in mijn handen!!... Maak me gek!!  Enfin, alle gekheid op een stokje... Dit lijkt voor een ander heel gewoon, maar voor mij zijn dit hele bijzondere momenten.


Langzaamaan gaan we ook wat vaker de deur uit; dat is heel fijn, want mijn wereldje werd wel klein. De voorzorgsmaatregelen ten aanzien van hygiëne en ziektekiemen blijven belangrijk, dus de dettoldoekjes gaan overal mee naartoe.


Nog een heerlijk succesje: Tijdens een dagje op de Hoge Veluwe (dit is echt een aanrader!) heb ik, aan de arm van William, zo'n 400 meter door het heuvelachtige stuifzand gelopen; TROTS !!


Toch lig ik soms ook nog op mijn snufferd, maar dan krabbel ik maar weer op. Een blauwe plek en een kneuzing rijker, een paracetamol erin en effe een tandje terug. Er zullen vast vaker valpartijen volgen, maar ach...


Rome is ook niet in één dag gebouwd…
Vallen

Sponsoren

Onderstaande bedrijven hebben minimaal €500,- bijgedragen om ons dichter bij ons doel te brengen. Hartelijk dank hiervoor.


Vrienden van Heidi's Perspectief