#URGENTIEBESEF

#URGENTIEBESEF

Geplaatst op: 12 januari 2017

Mijn grootste valkuil is mijn positiviteit… “Huh?” denk je misschien...

Tegenwoordig schiet de ene positiviteitsgoeroe na de andere uit de grond en we moeten het glas vooral halfvol blijven zien. Positief en Mindfull denken is mij niet vreemd, maar enig realiteitsbesef is ook belangrijk om stappen in de goede richting te zetten.

En ja hoor, daar kwam weer een wake-up call voorbij: Afgelopen week was er een MS patiënt bij RTL Late Night die de komende 2 weken afscheid gaat nemen van haar geliefden… Zij wil niet verder leven met de hevige pijn die MS bij haar veroorzaakt.

Terwijl ik dit schrijf schiet ik al vol, dus ik heb het zelf niet gezien… te confronterend.

Maar dit is wel mijn allergrootste angstbeeld… Ik heb begrip en respect voor haar beslissing, hoe heftig deze ook is. Je wilt je naasten niet confronteren met aftakeling en een bezoekje aan je moeder/echtgenote in het verzorgingstehuis.

Daarnaast was er afgelopen week ook serieuze media-aandacht op radio 1 voor de HSCT behandeling die mij wederom de bevestiging bracht over de weg die ik ben ingeslagen. Wat nu nog rest is zo snel mogelijk de overige 50% binnen zien te halen, zodat ik als de sodemieter MS uit mijn systeem kan wissen; “ctrl-alt-delete’. Want, als ik over voldoende geld beschik kan ik me aanmelden voor de zogenaamde "annuleringslijst".

Geen tijd te verliezen !!Sponsoren

Onderstaande bedrijven hebben minimaal €500,- bijgedragen om ons dichter bij ons doel te brengen. Hartelijk dank hiervoor.


Vrienden van Heidi's Perspectief