#PASEN

#PASEN

Geplaatst op: 16 april 2017

PASEN: Het symbool voor een nieuw begin, een nieuw leven. Voor mij heeft dat deze keer toch wel een bijzondere betekenis, want binnenkort zal ik mijn nieuwe geboortedag vieren op de dag dat ik mijn eigen stamcellen weer terug krijg.


Hier in het pittoreske Schijndel staat Pasen ieder jaar weer in het teken van Paaspop. Vele Schijndelaren zijn weken vantevoren bezig met de voorbereidingen van dit gigantische evenement. Vorige week hebben we met een kleine groep een bijzondere rondleiding gehad over het Paaspopterrein in aanbouw. Dit was een van de eerste avonden dat de verlichting getest werd.

Vanwege mijn handicap ben ik al jaren niet meer op Paaspop geweest en ik had eigenlijk wel geaccepteerd dat dit festival er voor mij niet meer in zit.

De nieuwe geasfalteerde looppaden maken het terrein nu meer toegankelijk. Dus werd ik vorige week met mijn rolstoel door het lege "Paaspopdorp" geduwd. We kregen een indrukwekkend kijkje achter de schermen; Wat een organisatie...


Rond 20.00 uur gingen de lampen aan... En ja hoor, ik voelde de magie weer!


Volgend jaar ben ik er weer bij (maar dan niet moederziel alleen in de Apollo-tent ;-).

En met een beetje geluk lopend over de Paaspopbrug... ❤


Paaspop Grote Tent 2

Sponsoren

Onderstaande bedrijven hebben minimaal €500,- bijgedragen om ons dichter bij ons doel te brengen. Hartelijk dank hiervoor.


Vrienden van Heidi's Perspectief