ONGELOOFLIJK MAAR WAAR

ONGELOOFLIJK MAAR WAAR

Geplaatst op: 28 oktober 2017

Woensdag 26 april 2017 We zijn in het A.A. Maximov ziekenhuis in Moskou.

In zijn kantoor geeft dr. Fedorenko mij groen licht voor de HSCT behandeling. Hij zegt: "Over een half jaar kun jij je kruk weggooien"...

Vrijdag 27 oktober 2017 (oké... één dagje later). Het is echt gebeurd... Ik heb samen met Wilma (mijn fantastische fysiotherapeut) door de straat gelopen... Zonder kruk.

Dat is me toch een overwinning en ik voel me zwaar in de bonus na mijn HSCT-behandeling!!!!Ik ben in het verleden regelmatig gevallen en deze valpartijen zijn wel degelijk in mijn persoonlijke systeem opgeslagen. Ik weet dat mentale blokkades een ontwikkelingsproces kunnen stagneren en dit ondervind ik nu aan den lijve.

Een aantal weken geleden voelde ik mijn angsten opkomen en ik heb meteen actie ondernomen.


Het werd tijd om de hulplijn van de "mental coach" in te schakelen


Ik ben dus maar weer met de billen bloot gegaan en de psychologische diepte in gedoken. Alles weer opnieuw beleven en mijn angsten bij de lurven pakken. Klinkt natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, maar volgens mij wel noodzakelijk om weer verder te kunnen.


Afgelopen vrijdag was het dus zover... Lopen zonder kruk tot het einde van de straat (en weer terug).

Soms een beetje onzeker, stijfjes en waggelend, maar goeiedag... Ik heb het gewoon gedaan!!


Successen moet je delen, dus hier komt ie:


Sponsoren

Onderstaande bedrijven hebben minimaal €500,- bijgedragen om ons dichter bij ons doel te brengen. Hartelijk dank hiervoor.


Vrienden van Heidi's Perspectief