NIEUW PERSPECTIEF

NIEUW PERSPECTIEF

Geplaatst op: 31 december 2017

2017... Wat een bewogen jaar hebben we achter de rug en het is voorbij gevlogen. Het was in ieder geval een prachtig jaar volop kansen die verzilverd zijn. En langzaamaan komt het gewone leven weer in beeld.


2017: Wij pakken 'm in en er gaat een mooie strik eromheen


Ik ga binnenkort mijn werk als loopbaanadviseur weer hervatten. Hier hebben we de afgelopen jaren regelmatig grappen over gemaakt... "loop"baanadviseur... What's in a name?... Nou, dat lopen is inderdaad niet mijn sterkste kant, maar mensen in beweging brengen des te meer ;-)

Ik kijk er weer naar uit om anderen te mogen vergezellen in hun persoonlijke reis, ieder op zijn/haar eigen manier... Vanzelfsprekend zal ik mijn uren langzaamaan opbouwen, maar ik hoop over een tijdje weer van betekenis te kunnen zijn voor een ander.


De mooiste contacten? Daarvoor hoef ik niet persé naar Moskou...


Na 9 jaar MS blijft er, ondanks de HSCT-behandeling, sprake van restschade. Dit zal dan ook mijn zwakke plek blijven en de tijd zal uitwijzen of en hoe mijn zenuwstelsel een nieuwe weg kan vinden. Zoals eerder gezegd: er zijn voorbeelden dat iemand na 3 jaar nog verbeterde.

Ik blijf dan ook volop oefenen om zonder hulpmiddelen te kunnen lopen, maar voorlopig geeft de kruk me stabiliteit en voorkomt valpartijen. De afstanden die ik af kan leggen worden sowieso steeds langer.

Voor de grote afstanden maak ik nog wel gebruik van een rolstoel, maar tegenwoordig wandel ik ook makkelijker een supermarkt of een winkel binnen. Binnenshuis heb ik geen hulpmiddel meer nodig.


Wat de toekomst mij gaat brengen weet ik niet, maar wie weet wel wat morgen brengt? Voor nu ben ik meer dan tevreden en heel héél blij dat ik de HSCT behandeling heb gedaan.

Het betekent in ieder geval weer een beter perspectief voor mij en mijn gezin, dus ik ben klaar voor 2018.


Op naar een sprankelend, bruisend en gezond nieuw jaar waarin dromen uit kunnen komen.When nothing is sure. Everything is possible.


Sponsoren

Onderstaande bedrijven hebben minimaal €500,- bijgedragen om ons dichter bij ons doel te brengen. Hartelijk dank hiervoor.


Vrienden van Heidi's Perspectief