#RELAX

#RELAX

Geplaatst op: 16 mei 2017

Vannacht heb ik eindelijk heerlijk geslapen... De afgelopen nachten leken wel een highschool kamp samen met mijn maatje Megan… O, wat is het geweldig om hier een soulmate te hebben. Dit is zo’n gevalletje; alsof we elkaar al eeuwen kennen… We raken niet uitgepraat met elkaar…

 


Lieve vrienden en vriendinnen,

Wat hebben jullie een ongelooflijk belangrijke rol in mijn proces; liefde, warmte, schouder om te huilen, grappen om buikpijn van te krijgen (en in mijn luier te plassen 😂), wijze raad en al die geweldige cadeautjes, brieven en kaartjes.... Het is overweldigend en hartverwarmend.


Ik heb alle woorden in mijn ❤ opgeslagen

Mijn bloedwaarden zijn nog steeds perfect. Het is ongelooflijk... ik doe het een keer volgens het boekje en Dr Fedorenko is meer dan tevreden, maar het kan uiteraard nog beter; "rust" is het toverwoord (grote uitdaging voor mij 😜).


Als ik me vergelijk met andere MS patiënten die veel minder ver gevorderd zijn in hun MS, godzijdank voor hun 🙏, dan zijn mijn waarden buiten mijn uitgeschakelde immuunsysteem veel lager dan die van deze patiënten. Niet iets om je op dit moment zorgen om te maken, maar het zegt wel iets over het feit dat er bij mij wel degelijk extra hard gewerkt moet worden om beter te worden.

 

En het is juist mijn doel om zover mogelijk uit mijn dal te klimmen.

 

Ik heb me afgelopen dagen heel euforisch en mega dankbaar gevoeld en veel tijd besteed aan socialisen met iedereen; ik hou ervan om met iedereen te kletsen; dat weten de meeste wel 🎉😎....(dat stond vroeger altijd op mijn rapport, weet je nog juf)

 

Maar ik heb me nu voorgenomen dat ik me nu zoveel mogelijk op mezelf ga richten. RELAXEN ipv constant bellen, kletsen enzovoorts... ik wil deze kans 1000% benutten en over een paar maanden zijn jullie meer dan welkom in bij ons thuis.

Geloof me, hier kunnen wij nog vele avonden over vertellen....

 

Heel veel lieve groeten uit Moskou

Heidi...

Img 20170429 140606Dus, terug naar de kleutertijd; lekker mindfulness kleuren, theetje erbij en chocolade delen met de verpleegsters...

Life is simple ...
Kleuren

Sponsoren

Onderstaande bedrijven hebben minimaal €500,- bijgedragen om ons dichter bij ons doel te brengen. Hartelijk dank hiervoor.


Vrienden van Heidi's Perspectief