#VERRASSING

#VERRASSING

Geplaatst op: 21 april 2017

Vandaag was het zover......het afscheid op Schiphol. 

 

Gelukkig hadden Heidi en William bij tante Annie overnacht zodat ze niet helemaal vanuit Schijndel, maar vanuit Zwanenburg konden vertrekken. Een kwartiertje rijden.


Maar voor de uitzwaaiers: Patricia vanuit Veghel, Teun en ik vanuit Dinther was het vroeg uit de veren om vervolgens zonder file daar op tijd aan te komen. 

 

Eenmaal daar aangekomen hield ik telefonisch contact met Patricia om erachter te komen waar zij elkaar precies zouden ontmoeten. Heidi wist namelijk niet dat ik naar Schiphol zou komen.

Dat werd uiteindelijk hilarisch doordat Patricia en ik aan de telefoon, voor de incheckbalie, elkaar vroegen: "Waar ben jij dan? Sta je wel op de goede plaats, want ik zie jou niet, hoor" terwijl we op zo'n 5 meter afstand van elkaar stonden.

Teun (Heidi’s 2e verrassing) hoorde Patricia met mij bellen en vond het op afstand wel een heel komisch gezicht. Toen hij Patricia erop attendeerde dat hij Teun heette, zei Patricia: “Ja dat kan wel, maar ik ken jou niet”, en ze wilde weglopen. Toen hij aanvulde dat Marjo daar stond, vertrouwde ze hem pas. Een komisch begin van hun eerste ontmoeting.

 

Eindelijk kwam het koppel met tante Annie in zicht. Patricia liep er snel naar toe, want zij had wel met Heidi en William afgesproken. Ik probeerde snel mijn mobiel in te stellen voor dé foto van Heidi's reactie toen ik haar plots keihard, verrast en blij lachend hoorde roepen: "Ik heb je al gezien !".


Haar reactie, kort erna, was een mooi moment dat ik niet had willen missen.

Daarna hoorde ik haar weer heel hard en verrast roepen:"Teun? Teun ook?". 

Dat was weer een mooi moment dat we niet meer zullen vergeten.

 

We hebben samen veel gelachen, hard gewerkt (William nog even sleutelen aan de rolstoel, tante Annie met Heidi vooruit duwen), contact gelegd met een lieve doormanager die zelf ook mee op de foto wilde en uiteindelijk met zijn allen emotioneel afscheid genomen.

In de leegte na de laatste traan ligt ruimte voor een nieuwe lach
Afscheid Schiphol 1

Het voelde als een warme, gevarieerde ochtend die eigenlijk maar een uur heeft geduurd. Maar het was het, méér dan, waard !!


Nog 1 weekend zijn ze nu samen voordat maandag Heidi's avontuur gaat beginnen....

 

Het wordt een hele reis voor beiden waarbij ze hopelijk kunnen vergeten dat het resterende bedrag er nog niet is. Dat loslaten kan weleens moeilijk zijn.


Datgene wat niet lukt is meestal iets wat nu losgelaten dient te worden, zodat er plek komt voor iets nieuws.

Met een lieve groet van Marjo en Teun


Geniet Vd Kleine Dingen

Sponsoren

Onderstaande bedrijven hebben minimaal €500,- bijgedragen om ons dichter bij ons doel te brengen. Hartelijk dank hiervoor.


Vrienden van Heidi's Perspectief