#NAGENIETEN

#NAGENIETEN

Geplaatst op: 01 maart 2017

Terugblik op een onvergetelijke avond met een gevarieerd gezelschap vol verrassingen! Lees hier de reviews van 2 enthousiaste teams.


ONVERWACHTE GASTEN!

De voorpret begon al vóór het aanmelden! Want we wilden Heidi verrassen! We besloten unaniem om ons als team aan te melden voor de pubquiz. Maar wilden nog niet bekend maken dat zij dan al haar studievriendinnen weer zou zien. Hoefden we alleen nog maar een goede naam te hebben voor ons team. En die hadden we! Onze studie heet de AMA en wij waren team de AMA-teurtjes, dolle pret hadden we al!

En wat was het leuk en bijzonder om elkaar weer te zien! Heidi, precies zoals we haar kennen: vrolijk, positief en energiek! Maar ook confronterend. Dat onze vriendin er qua gezondheid zo anders voor staat. Geweldig om te zien dat zoveel mensen bijdragen aan dit goede doel. Echt Hartverwarmend! En heel bijzonder om hier deel van uit te maken en een bijdrage te kunnen leveren. In de pubquiz zijn we nèt buiten de prijzen gevallen, maar dat namen we sportief op ;)

Groetjes van Nienke, Cathy, Lonneke, Angelique en Claudia

 

BUITENLANDSE GASTEN!

Leuke avond uit en een goed doel steunen!!

Met vrienden uit Uden hadden we ‘n team gevormd om mee te gaan doen. Team “de leukste lui uit Uje” ; hiermee zou 't vast en zeker goed komen…

Patrick en Carla en Hans en Marie-José  we zouden met z'n 4-en gaan maar zochten eigenlijk nog ‘n 5de persoon. Helaas die kon niet! En iemand uit Schijndel vragen dat past eigenlijk niet, want we waren immers “de leukste lui uit Uje”! We hadden mazzel want Saskia's afspraak ging niet door dus ons team was toch nog compleet! Dus vol goede moed naar Schijndel op zaterdagavond!!

Nog nooit aan ‘n quiz meegedaan dus we wisten niet wat te verwachten…

Op enkele vragen wisten we natuurlijk wel antwoord! Wie is… Dat was Barry Atsma natuurlijk!  😂 En onze heren herkenden de sexy Bobby Eden! Helaas daar bleef ’t daar zo ongeveer ook bij…Ha ha…Na de eerste ronde werd gevraagd:  Wie zijn “de leukste lui uit Uje”?

“Wij !!” roepen we enthousiast! De volgende vraag:  Hebben jullie niet meegedaan? Ehhh…Het blijft voor ons nog steeds een vraagteken waar ons eerste kaartje dan is gebleven. Want daarom zijn we uiteindelijk op de 43-ste plek beland...

Maar ach, wat maakt ’t uit?  Menigeen was jaloers op onze megagrote trofee waar zelfs nog bier uit gedronken werd!! Daarna nog gezellig gedanst en wat gebuurt en flink gedronken.

Zondagmorgen mocht de kater de pret niet bederven.  Het was immers voor het goede doel!

Groetjes van “de leukste lui uit Uje 😘”Sponsoren

Onderstaande bedrijven hebben minimaal €500,- bijgedragen om ons dichter bij ons doel te brengen. Hartelijk dank hiervoor.


Vrienden van Heidi's Perspectief