#MSWAR

#MSWAR

Geplaatst op: 21 mei 2017

Gisteren het laatste medicijn rituximab ontvangen; dit medicijn ruimt echt de laatste slechte cellen op. Het is bekend dat dit gepaard kan gaan met wat bijwerkingen, maar ook hierbij wordt niets aan het toeval overgelaten.

 

Gisteren het laatste medicijn rituximab ontvangen; dit medicijn ruimt echt de laatste slechte cellen op. Het is bekend dat dit gepaard kan gaan met wat bijwerkingen, maar ook hierbij wordt niets aan het toeval overgelaten.

 

Ik ben momenteel een overgevoelig type (ha, ha, ik huil elk uur wel een keer om de stomste dingen). Stamcel partner in crime Megan noemt het "happy tears"; ik doe het ervoor; "Jantje lacht, Jantje huilt"... Levert soms ook hilarisch en momenten op!

 

Maar deze overgevoeligheid heeft ook betrekking op mijn lijf.

 

Mijn lichaam reageerde direct heel erg heftig op de rituximab en aangezien William nog niet in het ziekenhuis was, was dit een heel erg angstig moment voor mij... taal, stresssituatie,

 

Maar wat had ik dit toch graag gewoon in Nederland willen doen...

 

Doordat mijn lichaam allerlei sensaties doorliep was ik niet in staat te begrijpen wat er gebeurde en dat is heel erg lastig voor iemand die dingen altijd wil kunnen begrijpen. En dan moeilijk kunnen communiceren.... mission impossible...

 

Na 9 jaar MS ken ik mijn lichaam erg goed en ik weet dat ik soms overgevoelig ben voor medicijnen. Bijna alle MS klachten zijn de revue gepasseerd; jezus wat voelde ik me klote... en ik bleef er echt in hangen... Het leek wel een slechte trip; voor zover ik me er iets bij voorstellen kan stellen...


En ineens werd ik weer geïnspireerd!!! Dit spelletje spelen we tot het eind in de arena uit. "Kom maar op" MISTER MS!


Ik denk dat dit op een rondje "Baron" lijkt (daar ga ik overigens NOOIT in !!!!!!)


Uit de tussentijdse bloeduitslagen bleek gisteravond een bacteriële infectie. Hoe, Wat, Waar? Opnieuw toeters en bellen evenals nachtelijk overleg met dr. Federenko. William heeft, als uitzondering en voor mijn vertrouwen, op een bankje de nacht doorgebracht in mijn kamer.... ; nu alles rustig is ligt hij lekker te slapen in een kamer die vanmiddag pas in gebruik komt.


Het is een rollercoaster en ik begin echt vanaf een nulpunt naar herstel. Maar de BASIS is er !!! De bloedwaardes zijn stijgende; aan de waarde van leukocyten is te zien dat de stamcellen hun werk aan het doen zijn (>4 betekent een stabiel aantal voor een goed werkend immuunsysteem)


Bloedwaarde Final

 

Volgende week naar huis... spannend,


Nauwelijks bezoek voorlopig, alles wordt, voor onze thuiskomst, grondig schoongemaakt.


Inmiddels hebben jullie wel door dat ik een rare positieve spirituele Schijndelse ben die overgeleverd is aan de Russen (dit zijn overigens echt fantastische mensen; over beeldvorming gesproken.... .).


WANT: Als ze je in je hart hebben gesloten krijg je altijd een lach; maar die is dan ook oprecht (eentje om over na te denken).


Fijne zondag

 

"LACH EN DE WERELD LACHT TERUG"


Sponsoren

Onderstaande bedrijven hebben minimaal €500,- bijgedragen om ons dichter bij ons doel te brengen. Hartelijk dank hiervoor.


Vrienden van Heidi's Perspectief