#ISOLATIE

#ISOLATIE

Geplaatst op: 13 mei 2017

Inmiddels zit ik in quarantaine 😷
Mijn bloedwaarden zijn perfect; de big boss is meer dan tevreden (een uitstekende beoordeling ✔😜)In isolatie betekent dat ik nu helemaal afgezonderd ben in een volledig gedesinfecteerd kamer.


Elke dag bed wordt mijn bed verschoont en mijn kamer gepoetst en in de tussentijd ga ik douchen en vervolgens dep ik me helemaal af met alcohol (het inmiddels welbekende alcoholbad).


Als ik dan terug uit de douche kom is de hele kamer brandschoon (inclusief ikzelf 👌).

Ik heb op dit moment totaal geen contact met mensen.

Alleen de verpleegsters komen dus alleen maar binnen voor de hoognodige handelingen.


Als we het dan over "LEAN" werken hebben... Hier is over nagedacht.

William en Suzan maken in de tussentijd Moskou onveilig en hebben, na 28 jaar vriendschap, qualitytime met elkaar. Zij gaan allerlei bezienswaardigheden bezoeken.

In ons groepsappje kan ik eventuele boodschappen aan William en Suzan doorgeven (ook voor mijn stemcellsisters) en deze worden dan door William afgegeven aan de verpleegsters. Die beoordelen of het oké is en geven het door aan mij.


William En Suzan

Zowel Mike als ik zijn meer van de terrassen; de volgende stedentrip gaat helemaal goed komen hè Mike 💪


En dan de huidige techniek...

Tja... de wereld is gewoon heel erg klein. Ik heb deze afgelopen 2 dagen nog nooit zoveel keukentafelgesprekken gehad als vandaag.

En iedereen weet inmiddels wel... dat ouwehoeren is wel aan mij besteed... Kei gezellig !!!Oftewel, zolang alles natuurlijk zo goed blijft gaan...

Laat mij maar schuiven (oh ja, effe voor de duidelijkheid; ik lach op deze foto

😂; want het lijkt wel janken... ).


Enne... , ik kan hier ook nog wel even vooruit 🌸

Kaarten Iso

Ps. Mijn waardes zijn overigens heel erg hard aan het zakken en dat betekent dat mijn immuunsysteem nu bijna helemaal uitgeschakeld is... we gaan het meemaken... Het zou maar eens even wat rustiger kunnen zijn...

(ook een interessante ervaring voor mij)


Heel veel liefs HeidiSponsoren

Onderstaande bedrijven hebben minimaal €500,- bijgedragen om ons dichter bij ons doel te brengen. Hartelijk dank hiervoor.


Vrienden van Heidi's Perspectief