Dance... dance... dance...

Dance... dance... dance...

Geplaatst op: 17 januari 2017

Terug denken aan de goede oude tijd met een blik op de toekomst!

Het was in een oude kroeg in het Zuiden van Nederland... Een smal en donker steegje… leidde naar “de Cel”…Een bizarre plek waarvan je niet zou verwachten dat het tot warme vriendschappen zou leiden…

De geur van sigaretten…misschien een vleugje verborgen wiet…en geluid van zware bassen van “alternatieve” songs uit de oude boxen.

De plek, waar Heidi eigenlijk niets mee had, maar waar wij regelmatig de uitgangsavonden afsloten... De liefde dreef haar naar deze donkere plek… Want daar was William…

De kroeg waar goede gesprekken plaatsvonden, onder het genot van een biertje of een fout mixdrankje. En verliefdheden ontstonden en soms weer uitdoofden… Deze gelukkig niet!

De tijd dus waarin William, mijn uitgangsmaatje, zijn Heidi leerde kennen. De tijd dat we vrienden werden voor het leven! Een tijd waarin we ons niet echt bewust waren van de waarde van “gezondheid”!

De realiteit haalde ons in de loop van de tijd in…

We steunden elkaar bij het verlies van dierbaren. Vierden bruiloften en geboortes van kinderen. En gaven de impact van de ziekte MS van Heidi een plaatsje… En drinken nu een goed glas wijn om het leven te vieren!

Er is iets wat ik enorm mis uit de mooie jaren 80 en 90… Volop uitgaan en genieten van muziek! Dansen! Dat is wat ik mis… met Heidi! Gewoon lekker los gaan op muziek. Haar zien dansen met William, op een van de bruiloften in onze vriendenkring… Een mooie herinnering.

Dansen… voor mij nog steeds een dankbare uitlaatklep. Mee bewegen op muziek, in discotheken “Lascar” en “Jump”. Heidi doet niet meer mee… inmiddels gekluisterd aan een stoel of oncomfortabele barkruk, als het al komt tot een kroeg bezoek…

Lieve Heidi, dit nummer raakte me… Het doet me denken aan die goede oude tijd maar brengt me ook naar de toekomst! Want als ik vooruit kijk… Is mijn wens voor jou in 2017…een versnelde behandeling via de annuleringslijst… zodat we samen… weer kunnen dansen!  Can’t stop the feeling!!

Dance… dance… dance…

 

Love you!

Suzan HarmsenSponsoren

Onderstaande bedrijven hebben minimaal €500,- bijgedragen om ons dichter bij ons doel te brengen. Hartelijk dank hiervoor.


Vrienden van Heidi's Perspectief