#COCOONEN

#COCOONEN

Geplaatst op: 04 april 2017

Loslaten... Het moeilijkste wat er is...

De afgelopen weken zat ik nog volop in de regel-modus, maar langzaamaan valt alles op zijn plek en nu kunnen we de koffers in gaan pakken... (vooral joggingbroeken; heerlijk!!)


En dan komt er ook weer ruimte voor allerlei emoties. Daar waar ik 5 maanden geleden 300% vertrouwen had, komt er ineens angst voorbij. Hmmm... dat was niet de bedoeling en overviel mij nogal. Ik weet dat sommigen om mij heen het hele gebeuren sowieso erg spannend vinden, maar ik heb me hier, al dan niet bewust, niet door laten afleiden.


Maar deze keer heb ik het goed bij mezelf laten binnenkomen, zodat ik weer een weg moest vinden om hiermee om te gaan. Alle coaching en begeleiding van de afgelopen jaren werpen nu zeker hun vruchten af ;-)


Dus, effe goed janken en weer door...

En ja hoor, ik ben er weer :-)


Weer focussen op mijn doelen en vertrouwen op de weg die ik ben ingeslagen. Als ik terugkijk op het afgelopen halfjaar lijkt het alsof alle puzzelstukjes in elkaar passen. 

Mijn overtuiging: "Toeval bestaat niet" ... Dit gaat dus ook goed komen ❤


Nog iets meer dan 2 weken...

We streven ernaar om deze week alle praktische zaken af te ronden. Onze visa-aanvraag heeft wat vertraging opgelopen vanwege de nodige bureaucratie in Rusland; je komt hier dus niet zomaar binnen... (zelfs niet op mijn blauwe ogen... ha, ha ;-)


Nu is het zaak om mijn hoofd weer leeg te maken, zodat ik in alle rust kan vertrekken.

Dat betekent dan ook dat ik de afgelopen en komende week een paar afspraken geannuleerd heb. Absoluut niet leuk, maar wel noodzakelijk... Over een aantal maanden halen we het dubbel en dwars in.


Daarnaast is het van belang dat ik fit en uitgerust kan beginnen aan de stamcelbehandeling. Je kunt je voorstellen dat ik een griep of een andere infectie nu niet kan gebruiken. Ik vermijd nu dan ook grote groepen mensen en personen met bijvoorbeeld een verkoudheidsvirus.

Deze week nog één lunch en één afscheidsavondje met mijn vriendinnen en dan helemaal niks meer... (Enne, sorry meiden, er wordt niet meer gekust)


xxx
Een digitale knuffel van mij
Vlinder Blad

Sponsoren

Onderstaande bedrijven hebben minimaal €500,- bijgedragen om ons dichter bij ons doel te brengen. Hartelijk dank hiervoor.


Vrienden van Heidi's Perspectief