#BEVOORRECHT

#BEVOORRECHT

Geplaatst op: 22 april 2017

Het klinkt misschien raar, maar op het moment dat we in de lucht waren voelden we ons bevoorrecht. Daar zitten we dan, op weg naar Moskou. Mogelijk gemaakt door heel veel mooie, fantastische mensen. Een prachtige horizon verscheen toen we boven de wolken kwamen...

We hebben samen het moment gepakt onder het genot van een wijntje... in de wetenschap dat het over een paar dagen een ander verhaal wordt.

Dan piep ik waarschijnlijk wel anders...
Selfie Vliegtuig


De vlucht is goed verlopen. Eenmaal op het vliegveld in Rusland stond de vriendelijke Vladimir al enige tijd op ons te wachten, want we hadden vertraging. Hij reed ons naar het Ismailovo hotel.

In het hotel wordt enigszins Engels gesproken, maar uiteindelijk hebben we toch een beetje met handen en voeten ingecheckt. Een prima kamer waar William de komende maand zal verblijven. Weliswaar een beetje oubollig en typisch Russisch; een Perzisch tapijtje zou hier niet misstaan...

Vanochtend hebben we genoten van het uitgebreide ontbijtbuffet in de eetzaal, nog wat kleine boodschapjes gedaan in het winkelcentrumpje van het hotel en nu zijn we weer terug op de kamer.


Vandaag hebben we eigenlijk nergens zin in; gewoon effe helemaal niets. Een beetje social media lezen en deze blog schrijven (dit is voor mij een fijne manier om onze ervaringen te delen, maar vooral om alle indrukken te kunnen verwerken).


William is vandaag begonnen aan het boek "Russisch voor dummies" (met dank aan mijn collega's). En William kennende...

Die spreekt over een maand vloeiend Russisch, wedden?

Zijn uitspraak is nu al loepzuiver....

Whaaaahahahaha 😂😂😂😂😂😂

Russisch Alfabet 2

Sponsoren

Onderstaande bedrijven hebben minimaal €500,- bijgedragen om ons dichter bij ons doel te brengen. Hartelijk dank hiervoor.


Vrienden van Heidi's Perspectief