#VERBINDING

#VERBINDING

Geplaatst op: 10 december 2016

Diegene die de film “HEIDI”  kent weet dat “verbinding leggen” centraal staat in deze film. Mijn moeder vond deze film prachtig… En ja… hier ben ik naar vernoemd (thanks mam x)


Op jonge leeftijd wist ik al wat ik later wilde worden… Mensen ondersteunen in hun zoektocht naar werk. En zo geschiede … Eerst HAVO, toen terug naar de MAVO, want het was toch wel heel erg gezellig in die tijd. Maar vervolgens toch doelgericht HAVO/MBO en aansluitend naar het HBO. Het was niet makkelijk, maar ik heb het gehaald. Het hebben van een doel zorgde ervoor dat ik de juiste stappen heb gezet.

Ik ben na mijn studie als arbeidsbemiddelaar begonnen bij het Arbeidsbureau; het samenbrengen van werkgevers en werkzoekenden.

Nu, 20 jaar later, ben ik op een trein gestapt met een nieuwe focus; € 70.000,- voor mijn stamceltherapie in Mexico. Ik besef me al te goed dat het heel erg veel geld is, maar we zijn al aardig op weg en ik heb er alle vertrouwen in dat we het gaan redden.

Echter, het zou mooi zijn als het geld zo snel mogelijk binnen is, want dan kan ik me aan gaan melden voor de zogenoemde annuleringslijst. Want, hoe eerder ik behandeld kan worden hoe beter en kan verdere achteruitgang gestopt worden.

Wij kennen veel mensen, maar ons netwerk bestaat vooral uit vele losse contacten. Onze kinderen zitten uiteraard op school en zijn lid van diverse verenigingen, maar vanwege mijn handicap heb ik daar nauwelijks een actieve rol kunnen vervullen. Hierdoor ben ik niet zo zichtbaar…

Tja, daar is nu even verandering in aangebracht …

Het is mooi om te zien hoe iedereen met elkaar in contact komt en hele gave acties uitzet. Vrienden en vriendinnen die boven zichzelf uitstijgen doordat ze uit hun comfortzone stappen; WAUW !!! 


Inmiddels is Meierijstad een feit. Naast Schijndel zijn we ook actief in Veghel. Sint Oedenrode is vanzelfsprekend ook meer dan welkom.

Stichting Heidi’s Perspectief wil graag laten zien dat we in staat zijn om over onze eigen schutting te kijken. We willen iedereen uitnodigen om met ons op deze trein te stappen; voel je welkom en ga de verbinding met anderen aan.


En ja, ik ben een idealist … Hoe gaaf zou het zijn als we met zijn allen Meierijstad op deze manier op de kaart kunnen zetten.

 

Join the club and enjoy the ride

Heidi Lammers

 

Hou de acties op www.heidisperspectief.nl/actie in de gaten en neem gerust contact op met de bijbehorende contactpersoon.
Sponsoren

Onderstaande bedrijven hebben minimaal €500,- bijgedragen om ons dichter bij ons doel te brengen. Hartelijk dank hiervoor.


Vrienden van Heidi's Perspectief