#MIJNGEHEIM

#MIJNGEHEIM

Geplaatst op: 15 november 2016

Vorige week werd ik uitgebreid geïnterviewd door Elke Wolferink voor het tijdschrift “Mijn Geheim”. Een heel erg gezellig, maar vooral ook een emotioneel interview. Door de juiste vragen te stellen slaagde Elke erin om de afgelopen 10 jaren in beeld te krijgen. En hierdoor besefte ik eigenlijk pas in wat voor klote situatie ik terecht ben gekomen…

Ik word vaak geprezen om mijn positiviteit en het feit dat ik ondanks alle tegenslagen door blijf gaan. Hier ben ik zeer zeker trots op en dit zal ik niet zomaar verliezen. Maar mijn ziekte gaat uiteraard ook gepaard met heel veel onzekerheid…

Er werd gevraagd naar mijn dromen …  BAM! Die kwam even binnen …

Dromen over de toekomst geeft me een heel erg angstig en beklemmend gevoel en raakt mij diep in mijn ziel.

* Een diploma-uitreiking van Femke en Jochem…

* Een vriendje/vriendinnetje…

* Zullen William en ik samen oud worden?… 

Pfff… deze vraagstukken parkeer ik weer heel snel in de koelkast. Want hoe gaat het met mij over 10 jaar? Wat is mijn kwaliteit van leven dan nog?

In mijn werk daag ik mijn cliënten uit om na te denken over hun droombaan, maar ik realiseer me dat ik zelf helemaal geen dromen heb… Een verdrietige constatering.

Alhoewel… ik heb er eentje die steeds dichterbij lijkt te komen; een stamcelbehandeling in het buitenland. Als ik deze hobbel heb genomen ligt er weer een toekomst voor me open en durf ik groter te denken dan het “NU”.  

Dus daarom richt ik me met al mijn positiviteit op diegene die het beste met mij voor hebben … 

Liefs Heidi


(Mijn verhaal ligt vanaf 24 december 2016 in de winkels)Sponsoren

Onderstaande bedrijven hebben minimaal €500,- bijgedragen om ons dichter bij ons doel te brengen. Hartelijk dank hiervoor.


Vrienden van Heidi's Perspectief