#DURFTEVRAGEN

#DURFTEVRAGEN

Geplaatst op: 14 oktober 2016

Nadat ik in de afgelopen jaren heb geleerd om zo goed mogelijk met mijn MS om te gaan, deze zoveel mogelijk te accepteren en te roeien met de riemen die ik heb, is het punt gekomen dat ik mijn gevecht tegen MS aanga. 

De afgelopen maanden heb ik veel gelezen over en gesproken met MS-patiënten die de veelbesproken stamcelbehandeling (HSCT) hebben ondergaan in het buitenland. Hierdoor is mijn vertrouwen in deze behandeling steeds verder gegroeid en wil ik deze kans om verdere achteruitgang te voorkomen met twee handen aangrijpen. Ik moet er niet aan denken om over 10 jaar met spijt terug te denken; “had ik toen maar”…
Voor een eigenwijs type als ik valt het niet altijd mee om hulp te vragen, want dit raakt me echt wel in mijn zelfstandigheid en trots. Echter, ik ben steeds vaker afhankelijk van anderen dus dit heb ik zeer zeker moeten leren. 

Nu sta ik voor een hele grote uitdaging en dit kan ik echt niet alleen.

De eerdergenoemde stamcelbehandeling wordt niet vergoed in Nederland en is een kostbare aangelegenheid. Dit geld hebben wij helaas niet op de plank liggen… We gaan dus met een crowdfunding starten… Ik heb al diverse fantastische mensen om me heen die me hierbij gaan helpen en hier ben ik iedereen nu al erg dankbaar voor. Alle extra hulp is meer dan welkom.


Het voelt als een achtbaan: De riemen zitten al vast en ik ratel langzaamaan steeds verder naar boven. Superspannend, maar vol vertrouwen…

Alles loslaten… Remmen los en gaan met die banaan… Whaaaaaaaa !!!Sponsoren

Onderstaande bedrijven hebben minimaal €500,- bijgedragen om ons dichter bij ons doel te brengen. Hartelijk dank hiervoor.


Vrienden van Heidi's Perspectief