#DANKBAAR

#DANKBAAR

Geplaatst op: 22 december 2016

Het is ontroerend en hartverwarmend om te ervaren dat er sinds de start van Stichting Heidi’s Perspectief ruim 300 donaties zijn geweest, en er is al meer dan € 22.000,- opgehaald !! Ik word toch wel stil van het feit dat zoveel mensen zo vrijgevig zijn en mij een onbezorgde toekomst gunnen…

Ik ben me ervan bewust dat ik niet de enige ben met een hulpvraag. Sterker nog, dit is mijn dagelijkse werk... Ik hoop dan ook, met heel mijn hart dat ik nog vele jaren anderen kan blijven helpen om hun perspectief na te jagen.

Voordat ik daadwerkelijk af kan reizen naar Mexico heb ik nog een weg te gaan. Ik hoop dat nog meer mensen mij willen helpen om zo snel mogelijk te starten met de stamceltherapie. Want, hoe eerder ik behandeld kan worden, hoe eerder ik mijn MS een halt toe kan roepen.

Ik wens iedereen een fantastisch en gezellig kerstfeest met familie en vrienden toe.

Het is moeilijk om onder woorden brengen hoe bijzonder het is om te mogen ervaren hoeveel mensen het goed met mij voor hebben... Oké dan, een woord: "DANKBAAR"


Een hele hartelijke kerstgroet van,

William, Heidi, Femke en Jochem LammersSponsoren

Onderstaande bedrijven hebben minimaal €500,- bijgedragen om ons dichter bij ons doel te brengen. Hartelijk dank hiervoor.


Vrienden van Heidi's Perspectief