Paaspop behind the scenes!

Banner Paaspop Rondleiding

ALTIJD AL BENIEUWD GEWEEST HOE HET ACHTER DE SCHERMEN VAN HET PAASPOPFESTIVAL ER AAN TOE GAAT?

Schrijf je dan in voor een exclusieve en uitgebreide rondleiding door de, voor de reguliere Paaspopganger, onontgonnen krochten van het festivalterrein. Terwijl de opbouw nog in volle gang zal zijn, krijg je een interesante inkijk en mooie verhalen uit heden en verleden aangeboden over de bouw, de techniek en het logistieke reilen en zeilen van dit prachtige festival. Deze toer wordt door het Paaspopteam speciaal aangeboden aan Stichting Heidi’s Perspectief (een stichting die in het leven is geroepen om Heidi Lammers, een jonge vrouw met MS, te helpen om via diverse fundraisingacties haar dure buitenlandse behandeling te kunnen bekostigen). De gehele opbrengst gaat dan ook naar deze stichting. Naast het unieke karakter van deze rondleiding is dit een extra goede reden om dit mee te maken!

De ‘Paaspop Behind The Scenes Tour’ wordt gehouden op woensdag 12 april en start en eindigt in de naast het terrein liggende bar ‘t Kiske. Daar is het om 19.30 uur verzamelen waarna de toer rond 20.00 uur aanvangt. Na de 1,5-uur durende rondleiding is er natuurlijk ook nog tijd om gezellig wat consumpties te nuttigen in ’t Kiske.

Wees er snel bij: er zijn maar een beperkt aantal inschrijvingen mogelijk!!

Banner Paaspop Prijs

Kaarten bestellen


  Sponsoren

Onderstaande bedrijven hebben minimaal €500,- bijgedragen om ons dichter bij ons doel te brengen. Hartelijk dank hiervoor.


Vrienden van Heidi's Perspectief