I'm back

I'm back

Geplaatst op: 16 januari 2019

2016 CHANGED me
2017 BROKE me
2018 OPENED my eyes
2019 I'm BACK


Anderhalf jaar na mijn stamceltransplantie in Moskou lijkt alles langzaamaan op zijn plek te vallen. 


Mijn allesoverheersende vermoeidheid is verdwenen, waardoor ik weer volop kan genieten van de leuke dingen van het leven.
Ik heb volop plannen, bruis van de ideeën en wil nog van alles doen en meemaken met mijn fantastische gezin. Het begin is gemaakt.


Ik heb mijn leven terug gekregen en ik durf weer vooruit te kijken


Ook voor William en de kinderen komt er meer rust. Je kunt je wel voorstellen dat een moeder met beperkingen veel impact heeft in een gezin en het avontuur in Moskou heeft er bij ons allemaal ingehakt... Dankzij professionele coaching zijn wij nog sterker uit deze strijd gekomen; ik ben echt ongelooflijk trots op mijn kanjers.

Ik blijf volop trainen met mijn fysiotherapeut en mijn restschade neem ik voor lief. Het feit dat ik 2 à 3 keer per week sport was voor Moskou echt ondenkbaar en ik blijf alles eruit halen wat erin zit.

Daarnaast ben ik alweer een tijdje aan het werk en begeleid ik als coach mensen naar hún nieuwe perspectief! Mijn persoonlijke ervaring geeft mij nóg meer handvatten om het beste in een ander naar boven te halen; want dat is voor mij het mooiste wat er is!

Ik ben en blijf dankbaar voor alles wat mij is overkomen; het heeft mij gemaakt tot wie ik nu ben en het beste moet nog komen!!


Ik wens iedereen een geweldig, energiek en liefdevol 2019! Maak er iets moois van lieve mensen.I just stepped off the train
Dodging the evening rain...Sponsoren

Onderstaande bedrijven hebben minimaal €500,- bijgedragen om ons dichter bij ons doel te brengen. Hartelijk dank hiervoor.


Vrienden van Heidi's Perspectief