Don't worry about me

Don't worry about me

Geplaatst op: 14 juli 2018

William: "Ik voel een blog aankomen"... terwijl ik door het huis strompel als een oud wijf... Een nachtelijk bezoekje aan het toilet heeft geleid tot een verdraaide knie... en die doet verdraaid veel pijn :-(


Het is dag 1 van onze vakantie... Je hoort weleens dat dat de momenten zijn dat je lijf dan instort. Nou, ik neem 'm heel letterlijk deze keer... Hoewel ik overigens totaal niet het gevoel heb dat ik teveel hooi op mijn vork heb genomen, maar dat terzijde... 

Ik heb afgelopen nacht mijn knie verdraaid toen ik mijn evenwicht verloor... En ja hoor, ik lag languit in de badkamer...

Ik kan er nauwelijks op steunen, dus de rollator is weer van stal gehaald. Ik zit nu braaf op mijn stoel toe te kijken hoe manlief onze vakantie voorbereid; en ook dat doet hij gewoon weer zonder morren... Mijn held!!

En ja, het is zwaar balen en hier zat ik helemaal niet op te wachten. Ik verveel me!!


Mijn trouwe bloglezers weten inmiddels wel dat ik beschik over een eindeloze positieve energie.

Echter, lichamelijk kan ik hier niet zoveel mee, dus mijn brein maakt soms overuren... Dit klinkt heftiger dan het is, want ik beleef er vooral veel plezier aan en het zal zo'n vaart niet lopen, mits ik eraan toegeef.

Daarnaast las ik laatst een hele mooie uitspraak van Albert Einstein en ach... hij zal het vast wel weten...

"Creativiteit is intelligentie die plezier maakt"


Mijn ideeën en gedachten moeten er dus uit en dit doe ik sinds enige tijd via @multiperspectief (op facebook en instagram).

Hier laat ik anderen bijtanken aan mijn energie in de hoop dat het wat extra positiviteit, bevestiging en/of nieuwe inzichten brengt. 

Nu ik de komende tijd met mijn pootje omhoog zit kan ik me volop met mijn nieuwe hobby bezig houden, terwijl de kids zich uitleven in het zwemparadijs. 


En William? Die vind het heerlijk als hij effe niets hoeft ;-) 

Dus, maak je om mij maar geen zorgen!6


Sponsoren

Onderstaande bedrijven hebben minimaal €500,- bijgedragen om ons dichter bij ons doel te brengen. Hartelijk dank hiervoor.


Vrienden van Heidi's Perspectief