#перспективный

#перспективный

Geplaatst op: 04 maart 2017

Отличная новость! Ускорена процедура Хайди реальность! Учитывая прогрессирование РС и необходимость положить конец этому, это большое желание семьи истинного! Он одинаково переключатель ... для всех! Узнайте, что произойдет ...

#PERSPECTIEF 

Groot nieuws! Een versnelde behandeling voor Heidi wordt realiteit! Gezien de progressie van de MS en de noodzaak dit een halt toe te roepen, gaat hiermee een grote wens van het gezin in vervulling! Het is wel even schakelen…voor iedereen! Lees hier wat er staat te gebeuren…

Een grote wens van Heidi gaat in vervulling… Eigenlijk zijn het er twee!

Allereerst kan de behandeling vervroegd plaatsvinden, de enige beschikbare weg naar perspectief om de MS een halt toe te roepen. Eerder melden wij al dat het in september 2017 in Mexico mogelijk zou worden. Maar, het kan nog eerder!

In Rusland!

Vanaf haar besluit om voor deze behandeling te gaan, had Moskou al de voorkeur voor Heidi. Op de eerste plaats, omdat Moskou veel dichterbij is. Daarnaast boekt, ook deze zeer gewaardeerde arts (dr. Federenko) die aan het hoofd staat van een gerenommeerde kliniek, goede resultaten met het medisch protocol voor stamcelbehandeling bij MS-patiënten. Maar er is een lange wachtlijst voor stamcelbehandeling in Moskou.

Echter… het geduld en lef om toch aan te melden is beloond! Er komt een plaats vrij, waar Heidi gebruik van mag maken! Dat wil zij, gesteund door haar gezin, het allerliefste doen!

Eind april wordt zij al in Rusland verwacht! Je kunt je voorstellen hoe alles, organisatorisch, emotioneel en financieel nu in een stroomversnelling komt! De intercity waarin we met elkaar zaten is nu een hoge snelheidslijn geworden! Gedurende het hele traject naar Rusland toe, tijdens en erna houden wij jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Maar jij kunt ook wat doen!

Jouw hulp is nu harder nodig dan ooit! Want… we zijn nog 25.000 euro verwijderd van het eindbedrag waarvan de behandeling bekostigd moet worden! De reserves van het gezin zijn in de noodzakelijke “gelijkvloers” verhuizing gaan zitten! Wij willen daarom, met jullie allemaal, Heidi, William, Femke en Jochem helpen om deze droom uit te laten komen!

Voel jij je geïnspireerd en gemotiveerd om “de eindsprint” naar het eindbedrag te realiseren! Bundel de krachten met collega’s, kennissen, familie en vrienden en kom in actie! Laten we samen onze missie waarmaken en Heidi’s Perspectief bezegelen met een prachtig eindbedrag van 70.000 euro!            

Россия: вот она!  Rusland: here she comes!


Suzan Harmsen

Voorzitter Stichting Heidi’s PerspectiefSponsoren

Onderstaande bedrijven hebben minimaal €500,- bijgedragen om ons dichter bij ons doel te brengen. Hartelijk dank hiervoor.


Vrienden van Heidi's Perspectief